Υπηρεσίες

Reception   Χώροι Υγιεινής
Reception   Χώροι Υγιεινής
Η reception είναι ανοιχτή 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ οι υπάλληλοι μας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε και από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί υπάρχουν φύλακες που φροντίζουν για την κοινή ησυχία και για ότι έκτακτο περιστατικό υπάρξει.   4 Συγκροτήματα ντουζ και τουαλέτες σε όλες τις πλευρές  του Camping, για να εξυπηρετούνται όλοι μας οι πελάτες.
     
Πάρκινγκ   Internet
Πάρκινγκ   Internet
Οι πελάτες μας μπορούν να παρκάρουν το αυτοκίνητο τους δίπλα στη θέση τους ή σε πάρκινγκ που είναι δίπλα στη reception, και για τους επισκέπτες, υπάρχει στην είσοδο του camping, μεγάλο δημοτικό πάρκινγκ χωρίς χρέωση.   Internet χωρίς χρέωση στο Beach Bar Anemos στην Ταβέρνα ‘’Μπάρμπα Γιώργης’’  και στην Creperie ‘’Απάνεμο’’
     
Πλυντήρια Ρούχων   Κοινόχρηστα Ψυγεία/Κατάψυξη
Πλυντήρια Ρούχων   Κοινόχρηστα Ψυγεία/Κατάψυξη
2 πλυντήρια ρούχων, για να κάνουμε τις διακοπές σας πιο εύκολες.   Κοινόχρηστα ψυγεία και κατάψυξη, χωρίς χρέωση, σε 2 σημεία στο camping για να εξυπηρετούνται όλοι οι πελάτες μας.
     
Αθλητισμός   Πρώτες Βοήθειες
     
Αθλητισμός   Πρώτες Βοήθειες
Κάθε καλοκαίρι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο διοργανώνονται διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Υπεύθυνος γυμναστής διοργανώνει αγώνες τρεξίματος, ποδηλασίας, επιδεξιότητα στην ποδηλασία, κολύμβησης  και παραδοσιακών παιχνιδιών, για παιδάκια από 4 έως 13 χρονών, με απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων στα παιδιά που κέρδισαν,  και αγώνες Beach Volley, Basket, Foot Volley, mini ποδοσφαίρου για μεγαλύτερα παιδία και ενήλικες.    
     

Νοικιάστε το αυτοκίνητο για τις διακοπές σας στο Camping Blue Dream.

   Transfer από Αεροδρόμιο ή Θεσσαλονίκη προς Blue Dream.
     
Ενοικίαση αυτοκινήτου
  Μεταφορά από/προς αεροδρόμιο
Νοικιάστε αυτοκίνητο για τις διακοπές σας στο Camping Blue Dream.   Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία.